Om

Svendsen Consulting er et mindre konsulentfirma, som startede i 2005. Vi er et netværk af konsulenter. Vores ide er, at vi har både den praktiske erfaring og den teoretiske baggrund. Vi har baggrund i stillinger som Indkøbschef, Supply Chain Manager eller ligende. Det betyder, at vi kender indkøbsarbejdet indefra, og har viljen og evnerne til at gennemfører forandringer.

 

Svendsen Consulting har kundens resultat i fokus. For at være sikker på, at kunden opnår det ønskede resultat, vil vi gerne deltage i hele processen. Vi stopper ikke efter at have lavet analysearbejdet, og er kommet med et projektforslag. Vi er de ekstra ressourcer, som er nødvendige for at gennemføre projektet både inden for tids og budgetrammen.

 

Svendsen Consulting rådgiver om alle aspekterne omkring indkøb.Vi deltager i alt, lige fra udviklingen af sourcing strategien, til vi kan være projektleder på indkøbsprojekter.

 

Svendsen Consulting har mange års praktisk erfaring med outsourcing til og handel med Fjernøsten. Vi har prøvet mange af de praktiske problemer, som der altid opstår. Denne erfaring vil vi gerne videregive til vores kunder, således deres outsourcingproces forløber hurtigere og uden de stor vanskligheder.

 

Svendsen Consulting har et et solidt netværk af mange forskellige leverandører og supportfunktioner i området, som vi stiller til rådighed for vores kunder. Netværket er ikke kun knyttet til en branche men spænder lige fra blonder til støbejern, hvilket gør, at vi i de fleste tilfælde, er i stand til at trække direkte på vores netværk.

 

 

 

Svendsen Consulting, Højmosevej 24, 2400 København NV , tlf.: 2267 1323